Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eln.dk/nylitteratur.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eln.dk/nylitteratur.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eln.dk/nylitteratur.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ny Litteratur | Video Interview med Kristina Stoltz
Ny Litteratur | Video Interview med Kristina Stoltz
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-video,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Video Interview med Kristina Stoltz

Kristina Stoltz er vokset op på Christianshavn i 80’erne en tid hvor der var den “rigtige” og “forkerte” ende af gården, hvor der ikke var så meget bekymring for børnene og hvor lejlighederne stadig var billige.

Sådan er det som bekendt ikke mere, og om det er godt eller skidt, tager Kristina Stoltz ikke stilling til i sin bog “Som om”. Men hendes karakterer i bogen er formede af det miljø der var på Christianshavn, og selv anser hun det som en gave at være vokset op i det.

Mød Kristina Stoltz på årets første forårsdag på kajen hvor hun tages under kyndig behandling af cand.mag. Cecilie Kragh-Schwarz.

 

 

No Comments

Post a Comment