Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eln.dk/nylitteratur.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eln.dk/nylitteratur.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eln.dk/nylitteratur.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ny Litteratur | Kassandra
Ny Litteratur | Kassandra
19
post-template-default,single,single-post,postid-19,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Kassandra

Kassandra er en ny bog af forfatteren Birgitte Kaas Buschard. Kassandra vokser op som eneste barn af et par travle forældre, der har større interesse for deres advokatvirksomhed end familielivet. Da forældrene begår kollektivt selvmord som en vej ud af kriminelle handlinger i deres professionelle liv, kastes Kassandra ud på en lang rejse på vej til et normalt liv igen. Kassandras rejse er historien om et menneskes vilje til at bryde ud af nederlaget og skabe sine egne sejre.
Det er litteraturanmelder, cand.mag Cecilie Kragh-Schwarz der taler med forfatteren.

No Comments

Post a Comment